Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az ország keleti részén a fővárostól 200 km-re helyezkedik el. Az elsősorban gyógyfürdőjéről ismert város joggal viseli a "reumások Mekkája" nevet.

Az Alföld legismertebb fürdővárosa, itt található a több mint 30 hektáron  elterülő és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. A híres Gyógyfürdője és fedett élményfürdője az Aqua-Palace egész évben várja a felüdülésre, pihenésre, gyógyulásra, szórakozásra vágyó Vendégeket. Strandja május 01-től szeptember 30-ig tart nyitva.

Az 1100 m mélyből feltörő  75°C-os termálvize (fekete aranya) nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, pihenésre, felüdülésre is kiválóan alkalmas. Apartmanjaink közvetlen közelükben találhatók. Legyen Ön is a Vendégünk! Élje át személyesen a szoboszlói hangulatot , tapasztalja meg egyedülálló vizének gyógyhatásait, relaxálódjon a komplexum különböző úszó- , hullám- , pezsgő-, gyermek-   és élménymedencéiben.

 

A gyógyfürdőben 40 féle kezelés vehető igénybe. Az orvosi kezelések mellett különböző fürdőkúrák segítik a betegek gyógyulását egész évben. A 2000-ben megnyitott Aquapark, valamint a Mediterrán Élményfürdő gondoskodik arról, hogy a fiatalabb korosztály is gyakran meglátogassa városunkat. Ezen kívül számos sportolási és szórakozási lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat.

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyókat vonzza. A nyári főszezonban a strandturizmus hódít. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben.

2010.03.01.-óta a legnagyobb szenzáció: megnyitotta kapuit az Aqua Palace, Európa legnagyobb fedett élményfürdő komplexuma!!!